احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

روسیه: انتخابات پارلمانی فرانسه شباهتی به دموکراسی ندارد

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (یکشنبه) اظهار داشت که روند انتخابات پارلمانی زودهنگام در فرانسه شباهتی به دموکراسی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف به پاول زاروبین خبرنگار روسی گفت: دور اول انتخابات پارلمانی [در فرانسه]برگزار شد. این انتخابات ۲ مرحله دارد و دور دوم به احتمال زیاد با هدف دستکاری خواسته کسانی که در مرحله اول رای دادند، طراحی شده است.

وزیر امور خارجه روسیه افزود: وقتی برخی نامزد‌ها پس از وادار شدن [به شرکت در انتخابات]توسط کسی که به قولی به دنبال پیروزی بر محافظه‌کاران و پوپولیست‌ها است از انتخابات کناره‌گیری می‌کنند، این [انتخابات دیگر]شباهت چندانی به دموکراسی ندارد.

این دیپلمات ارشد روس ادامه داد: اگر انتخابات در فرانسه، تنها یک مرحله‌ای برگزار می‌شد، این کشور با تغییراتی جدی روبه‌رو می‌شد.

پس از پیروزی چشمگیر راست افراطی فرانسه در انتخابات پارلمان اروپا، امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری این کشور تصمیم به انحلال پارلمان ملی گرفت؛ اقدامی که از سوی بسیاری از تحلیلگران، بزرگ‌ترین قمار دوران حرفه‌ای سیاسی وی تلقی شد. مکرون در پی این تصمیم اعلام کرد که این امر به فرانسوی‌ها امکان می‌دهد که افراطی‌ها را کنار زده و پارلمان را بار دیگر تنظیم کنند.

از سوی دیگر، بعد از پیروزی حزب راست‌گرای افراطی مارین لوپن در دور نخست انتخابات پارلمانی فرانسه ۳۰ ژوئن (۱۰ تیر) وی اطمینان داشت که حزب «اجتماع ملی» می‌تواند اکثریت مطلق را در پارلمان فرانسه کسب کند و جوردن باردلا رهبر حزبی جوان خود را به نخست وزیری برساند. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر